Merlot temně granátové barvy vznikl z pečlivě vybraných a dokonale vyzrálých hroznů. Víno z mimořádně teplého ročníku následně zrálo 24 měsíců v nejlepších sudech z francouzského bednářství Sequin Moreau. Vzniklo tak plné elegantní víno s tény červených třešní, ostružin a kávy, které bude zrát do ještě větší elegance.
Frankovka z více než čtyřicet let starých keřů a úžasné viniční tratě zrála 24 měsíců v nových sudech typu barrique. Díky velmi teplému ročníku a nízkému výnosu hroznů vzniklo pevné, plné a strukturované víno, jehož potenciál a eleganci dotvořilo zrání v kvalitních sudech francouzského dubu. Víno má předpoklady k dlouhodobějšímu zrání a časem bude nabývat na kráse a eleganci.
Víno zlatavé barvy, v jehož vůni najdete tropického ovoce a zralý žlutý meloun. Chuť je ovocná, svěží a ovlivněná vůní.
Víno zlatavé barvy, ve vůni najdete tropické ovoce. Jemnou kořenitost a lehce vanilku. Chuť je ušlechtilá, lehce minerální, ovlivněná vůní a plná ovocných vjemů.
Svěží, harmonické rosé pro milovníky sladšího typů růžových vín. Je plné ovocných tónů, se sladkou dochutí, ale i svěží kyselinkou.
Víno rubínové barvy s fialovými záblesky, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, koření a dubového sudu. Chuť je plná, ovocná s kapkou dubu a jemnými tříslovinami.
Plné víno s vyzrálými tóny, které zrálo dlouze v dubovém sudu. Ve vůni ostružiny, višně , živočišnost , lehce kouřovinka a smetanovost. Chuť plnější ovocno kořenitá. Stane ozdobou vašeho stolu.
Víno temně rubínové barvy, ve vůni s jemnými tóny červeného peckového ovoce, chuť je harmonická, ovocná a jemná.
Víno zelenkavě zlatavé barvy má výraznou vůni lipových květů, medových pláství a žlutého melounu.Chuť je velice výrazná, plná, ovlivněná vůní, lehounce nasládlá, ale s velice pikantní a elegantní kyselinkou.
Víno zelenkavě žluté barvy v jehož výrazné a pikantní vůni najdete lipový květ, citronovou kůru a lehkou kořenitost, chuť je šťavnatá, delikátní, lehce minerální s ovocnou dochutí.
V chuti ryzlinkových vín hraje velkou úlohu kyselina a její zralost. Od ocelové kyseliny v nezralých ročnících, přes příjemně říznou až po svěže zralou, která je nezbytnou součástí velkých vín výborných ročníků a současně oporou tvorby buketu a chuťových látek láhvové zralosti. Nejtypičtěji se „ryzlinkový fenomén“ projevuje ve zralých, suchých, kabinetních vínech. Ve vyšších stupních predikátních vín je postupně onen fenomén překrýván narůstajícím tělem vína. Kabinetní vína jsou jedinečným doprovodem ke studeným předkrmům, pozdní sběry k pstruhům i jiným rybám v různých úpravách.
Víno zelenkavě zlatavé barvy, ve vůni ovocné, se stopou kůry pomeranče a žlutého melounu.. Chuť je ovocná, šťavnatá osvěžující.
Víno zlatavé barvy. Ve vůni najdete stopu zralých broskví a lehce i bílého bezu, chuť je nasládlá ovocná, ovlivněná vůní.
Víno zlatavé barvy, ve vůni s tóny liči a květu růže. Chuť je ovlivněná vůní, lehce kořenitá s jemnou kyselinkou.
Víno zlatavé barvy s tóny mandlí, ovoce a minerálů. Chuť je ovlivněná vůní, šťavnatá s lehkou pikantní kyselinkou.
Víno temně granátové barvy, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, vanilky a kávy. Chuť je ovlivněná vůní a zráním v sudech, plná a ovocná.
Při omezených sklizních jsou vína barevná, plná, po vyzrání jemná a hebká, ale nepostrádají při tom dostatečné zastoupení tříslovin a určitou říznou pevnost. Doprovázejí proto bez problémů nejrůznější masité pokrmy i vydatné sýry.