Víno temně rudé je cuvée odrůd Neronet, Dornfelder a Cabernet Moravia. Zrálo 18 měsíců v dubových sudech typu barrique což pozitivně ovlivnilo jeho charakter. Vzniklo tak víno v jehož vůni najdete červené peckové ovoce, ostružiny, špetku koření a tóny kávy a toustu. Chuť je plná, ovocná a hladká se stopou zrání v dubových sudech.
Víno zlatavé barvy, ve vůni najdete tóny medu a květu růže. Chuť je sladká, medová s lehce botritickým nádechem.
Pálava plodí pravidelně a sklizně jsou vyšší než u Tramínu. Hrozny dosahují velmi dobrou cukernatost a je možné získávat přívlastková vína vyšších stupňů. Charakter vína je podobný vínům Tramínu, ale kořenitá plnost bývá nižší. Aromatické látky typu Tramínu jsou obohaceny o vanilkové tóny. Vzhledem k poněkud vyššímu obsahu kyselin než má Tramín, mívají vína Pálavy jemnější harmonii a jsou pro mnohé konzumenty přitažlivější.
Víno temně granátové barvy, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, vanilky a kávy. Chuť ovlivněná vůní a zráním v sudech, plná, harmonická a ovocná.
Víno zlatavé barvy, v hutné vůni najdete stopy medových pláství a zeleného jablíčka. Chuť je lehce šťavnatá, plná,se stopou sladkých citrusů a angreštu. Vyrobenou metodou sur-lie, tj. dlouhé ležení na jemných kvasničních kalech za pravidelného promíchávání. Víno tak nabývá na mohutnosti a získává specifickou aromatiku.
Ryzlinkový sekt vyrobený tradiční metodou-kvašeno v lahvi.
Víno temně granátové barvy, ve vůni s tóny červeného peckového ovoce, vanilky a kávy. Chuť je ovlivněná vůní a zráním v sudech, plná a ovocná.
Při omezených sklizních jsou vína barevná, plná, po vyzrání jemná a hebká, ale nepostrádají při tom dostatečné zastoupení tříslovin a určitou říznou pevnost. Doprovázejí proto bez problémů nejrůznější masité pokrmy i vydatné sýry.